01/5554-300 01/5554-333
komunalac@komunalac-samobor.hr Ulica 151. samoborske brigade HV 2
Radno vrijeme pon-pet 7 - 15
povratak

Odvoz glomaznog otpada u 2023. godini

03
04
Odvoz glomaznog otpada u 2023. godini

Odvoz glomaznog otpada počinje 11.4. u Gradskoj četvrti Gornji Kraj- Hamor

U 2023. godini odvoz glomaznog otpada obavljat će se prema rasporedu po gradskim četvrtima i naseljima te se za odlaganje glomaznog otpada više neće dostavljati kontejneri, već će korisnici na dogovoreni dan odvoza odložiti glomazni otpad uz kolni ulaz unutar dvorišta ili na drugu prethodno dogovorenu lokaciju.
 
Raspored odvoza glomaznog otpada za 2023. godinu možete pogledati ovdje, a isti je svim korisnicima javne usluge dostavljen uz račune i na kućnu adresu krajem 2022. godine.  
 
Kao i prethodnih godina, za odvoz glomaznog otpada potrebno je podnijeti zahtjev i to najkasnije tjedan dana prije početka odvoza u gradskoj četvrti ili naselju u kojem stanuje podnositelj zahtjeva.
 
Zahtjevi se mogu predati na e-mail adresu glomazni@komunalac-samobor.hr ili osobno na Info pultu Komunalca.
 
Obrazac zahtjeva za odvoz glomaznog otpada možete preuzeti ovdje.
 
Pravo na besplatno preuzimanje glomaznog otpada (do 5 m³) s kućnog praga korisnika ostvaruju isključivo korisnici javne usluge kategorije kućanstvo. Napominjemo da glomazni otpad neće biti preuzet ukoliko korisnik nije podnio zahtjev te ako odloženi otpad nije glomazni otpad (građevni otpad, biootpad, opasan otpad i slično).
 
Popis vrsta predmeta i tvari koje se smatraju glomaznim otpadom nalazi se na poleđini zahtjeva za odvoz glomaznog otpada.
 
Za sve dodatne informacije o odvozu glomaznog otpada budite slobodni kontaktirati Službu gospodarenja otpadom na e-mail adresu glomazni@komunalac-samobor.hr