01/5554-300 01/5554-333
komunalac@komunalac-samobor.hr Ulica 151. samoborske brigade HV 2
Radno vrijeme pon-pet 7 - 15
povratak

Radno u samoborskoj vojarni i na brojnim gradskim prometnicama

25
04
Radno u samoborskoj vojarni i na brojnim gradskim prometnicama

U Perkovčevoj ulici samoborski Komunalac izvodi radove na sanaciji granitnih kocki, zbog čega je na snazi privremena regulacija prometa, a završetak radova planiran je do početka slijedećeg tjedna

U bivšoj vojarni Taborec izvode se radovi na uređenju okoliša Centra za mlade, asfaltiranju terena za inline hokej, uređenju zelenih površina, izvođenju javne rasvjete i uređenju prometne infrastrukture. 

Radove izvodi samoborski Komunalac. 

Radno je i na brojnim prometnicama diljem grada, a ističemo izgradnju rotora na Bobovici koja započinje danas izvođenjem pripremnih radova.

Radi se u Maloj Jazbini gdje se uređuje Strma ulica, u Savršćaku gdje je završeno asfaltiranje, a predstoji postavljanje vertikalne i horizontalne signalizacije.

Krenula je i izgradnja prometnice između škole i vrtića u Bregani, odnosno produžetak Ulice Grigora Viteza koji će se spojiti s Ulicom Tina Ujevića. Kao što je poznato, godinama je velik sigurnosni problem u prometu predstavljao upravo taj završetak ceste tik do samog ulaza u školu. Mnogobrojni automobili, a posebice autobusi, kada su djeca išla na terensku nastavu, upravo zbog nemogućnosti parkiranja uvelike su ugrožavali sigurnost pješaka, prvenstveno onih najmlađih.

U naselju Bišćani u Slanom Dolu radi se na izgradnji potpornog zida i proširenju prometnice, nakon čega će uslijediti asfaltiranje.

U naselju Drežnik Podokićki izvedeni su radovi na izgradnji pješačke staze, a u slijedećoj fazi izvest će se asfaltiranje staze i pasice prometnice.