01/5554-300 01/5554-333
komunalac@komunalac-samobor.hr Ulica 151. samoborske brigade HV 2
Radno vrijeme pon-pet 7 - 15
povratak

Sveti Nikola pomaže kititi božićno drvce

29
11
Sveti Nikola pomaže kititi božićno drvce

Na radost mališana sveti Nikola će i ove godine posjetiti Samobor.

Na glavni gradski trg stiže u subotu, 2. prosinca, u 10 sati, kada će zajedno s djecom okititi božićno drvce, dar naše sugrađanke Biserke Kozarčanin.

Sveti Nikola će prigodnim slatkišima nagraditi djecu iz Waldorfskog dječjeg vrtića Neven koja su ove godine marljivo izrađivala božićne ukrase, ali i sve ostale mališane koji će im doći pomoći kititi drvce, uz podršku djelatnika Komunalca.

Nešto kasnije, istoga dana, u 17:30 sati, također na Trgu kralja Tomislava, organizirano je i paljenje prve adventske svijeće, a uz članove samoborskog Ogranka Matice hrvatske sudjeluje udruga Etnofletno i dječji zbor župe sv. Anastazije „Samoborski krijes“.

Prvog vikenda Adventa Samoborci će po četvrti puta pokazati kako imaju veliko srce, na humanitarnoj akciji Velika srca trče koja se održava u nedjelju, 3. prosinca sa startom u 10:00 sati ispred Centra za mlade Bunker u bivšoj vojarni Samobor.

U tijeku je i postavljanje blagdanske rasvjete i ukrasa kojima će se ukrasiti gradske ulice i trgovi, te rotori i mostovi, a slijedećeg tjedna naš će grad zasjati u blagdanskom ruhu.

Prosinac je najradosniji mjesec u godini, a u Samoboru vas očekuje pregršt lijepih blagdanskih trenutaka!

Što vas sve očekuje u danima samoborskog Adventa pratite na www.samobor.hr.