01/5554-300 01/5554-333
komunalac@komunalac-samobor.hr Ulica 151. samoborske brigade HV 2
Radno vrijeme pon-pet 7 - 15
povratak

Regulacija prometa na Gradskom groblju Otruševec

16
05
Regulacija prometa na Gradskom groblju Otruševec

Podsjećamo da je od 20. studenog 2023. godine na snazi nova regulacija prometa

Podsjećamo da je dio prometnice koja prolazi kroz groblje Otruševec, od ponedjeljka, 20. studenog 2023. godine, trajno zatvoren za sav promet temeljem izrađenog prometnog elaborata i suglasnosti Policijske uprave zagrebačke.

Novo uređenje prometa uvedeno je zbog povećanja razine sigurnosti prometa budući da se Gradsko groblje Otruševec proširuje sukladno planskoj dokumentaciji te se predmetna prometnica, koja je nekad prolazila pored groblja, sada nalazi unutar istoga, odnosno postala je staza između već postojećih polja i novoizgrađenog polja.

Riječ je o prometnici koja omeđuje groblje s jugoistočne strane od križanja s glavnom cestom iz smjera Otruševca prema Vrhovčaku do skretanja za Dubravu Samoborsku ispod kapele Sv. Križa.

Temeljem prometnog elaborata i rješenja Policijske uprave zagrebačke, radnici Komunalca postavili su prometnu signalizaciju za zabranu prometa na dijelu prometnice kroz groblje Otruševec te još jednom apeliramo na građane da se pridržavaju ovakve regulacije prometa.