01/5554-300 01/5554-333
komunalac@komunalac-samobor.hr Ulica 151. samoborske brigade HV 2
Radno vrijeme pon-pet 7 - 15
povratak

Objašnjenje zatvaranja prometa na groblju Otruševec

17
03
Objašnjenje zatvaranja prometa na groblju Otruševec

Promet se zatvara na dijelu ceste kroz groblje samo u vrijeme ispraćaja na novom polju

Na Gradskom groblju Otruševec, a sukladno prostornom proširenju groblja, izgrađeno je novo polje, na kojem je Komunalac d.o.o. u petak 17.3.2023. godine počeo obavljati ukope.
 
Budući da je cesta koja omeđuje dosadašnje granice groblja, proširenjem groblja na novo polje, postala staza između već postojećih polja i novoizgrađenog polja, potrebno je u vrijeme održavanja ispraćaja na novom polju, a zbog sigurnosti svih sudionika ispraćaja, zatvoriti dio te ceste u dužini od 150 metara.
 
Radi se o cesti koja omeđuje gradsko groblje Otruševec s jugoistočne strane, a zatvara se od križanja s glavnom cestom iz smjera Otruševca prema Vrhovčaku, na dijelu kraj parkirališta ispod groblja do skretanja za Dubravu Samoborsku ispod kapele Sv. Križa. Zatvoreni dio ceste, kao i novo polje označeni su na fotografiji koju možete pogledati ovdje.
 
Privremena regulacija prometa uspostavlja se isključivo u vrijeme trajanja ispraćaja na novom polju groblja te je cesta ostalo vrijeme otvorena za promet. O svakom zatvaranju predmetnog dijela ceste, građani će biti pravovremeno obaviješteni na službenoj internetskoj stranici Komunalca d.o.o.
 
Do izrade elaborata nove regulacije prometa na Gradskom groblju Otruševec, molimo građane za strpljenje i pridržavanje privremene regulacije prometa.