01/5554-300 01/5554-333
komunalac@komunalac-samobor.hr Ulica 151. samoborske brigade HV 2
Radno vrijeme pon-pet 7 - 15
povratak

Obilježimo zajedno Svjetski dan činjenja dobrih djela!

04
04
Obilježimo zajedno Svjetski dan činjenja dobrih djela!

Pridružite nam se u Akciji za ljepši Samobor.

Komunalac zajedno s Udrugom „Djeca za bolji svijet“ poziva sve zainteresirane male i velike sugrađane da nam se u subotu, 6. travnja 2024. godine pridruže u sadnji cvijeća i ukrasnog bilja za ljepši Samobor. Akcija počinje u 10 sati na autobusnom kolodvoru u Samoboru, a sadnice, bilje, alat, majice, kao i dobra zabava i osvježenje su osigurani. Potrebno je sa sobom ponijeti samo dobru volju i pozitivnu energiju.

Organizacija Good Deeds Day cijelu inicijativu pokrenula je prije 18 godina, a udruga „Djeca za bolji svijet“ iz Samobora, kao odabrani leader ove akcije za cijelu Hrvatsku, već treću godinu za redom organizira obilježavanje Svjetskog dana činjenja dobrih djela u Hrvatskoj, što nas čini jednom od 110 zemalja uključenih u ovu akciju.

Svjetski dan činjenja dobrih djela obilježavat će se tijekom cijelog mjeseca travnja, a sudjelovanje je do sada potvrdilo više od sedam tisuća pojedinaca i organizacija iz Hrvatske. Cilj projekta je uključiti osobe svih dobi te podići svijest građana o važnosti volontiranja.