01/5554-300 01/5554-333
komunalac@komunalac-samobor.hr Ulica 151. samoborske brigade HV 2
Radno vrijeme pon-pet 7 - 15
povratak

Novi parkirni aparati

14
04
Novi parkirni aparati

Obnavlja se sustav parkiranja u gradu Samoboru

Komunalac d.o.o. nabavio je 12 novih parkirnih aparata, koji imaju mogućnost kartičnog plaćanja parkiranja, što je nova usluga za sve korisnike javnih gradskih parkirališta.
 
Uz to, novi aparati imaju sučelje s ekranom na dodir na kojem se prikazuju upute za kupnju parkirališne karte, koja se može kupiti ubacivanjem kovanica ili putem beskontaktnih bankovnih kartica.
 
Novi parkirni aparati postavljat će se od ponedjeljka 17.4.2023. godine na sljedećim lokacijama u gradu Samoboru:
 
- Ulica Ferde Livadića kod kućnih brojeva 1 i 11
- Ulica Ljudevita Gaja kod kućnih brojeva 7 i 27
- Ulica Ljudevita Gaja 9 (stari autobusni kolodvor)
- Ulica Josipa Milakovića 7
- Ulica Ljudevita Šmidhena 22
- Ulica Ivana Perkovca 19
- Ulica Milana Langa 18
- Mlinska ulica 16a
- Ulica Josipa Komparea 4
- Ulica 151. samoborske brigade HV 1
 
Postavom novog aparata u Ulici Josipa Komparea, zatvoreno izvan ulično parkiralište s naplatnom kućicom i rampom iza kina prelazi u otvoreni tip parkirališta s naplatom na novom parkirnom aparatu.
 
Uz 12 novih parkirnih aparata i dalje će se koristiti dva postojeća parkirna aparata na javnim parkiralištima u trećoj zoni u Zagrebačkoj ulici kod kućnog broja 14 i Ulici Ivana Perkovca kod kućnog broja 56, koji neće imati mogućnost plaćanja bankovnim karticama.
 
Dosadašnji parkirni aparati uklanjaju se zbog dotrajalosti i učestalih kvarova, a zamjena parkirnih aparata obavljat će se bez prekida naplate parkiranja uz iste uvjete parkiranja. Zbog mogućih kraćih zastoja u prometu u vrijeme izvođenja radova, molimo građane za strpljenje i razumijevanje.