01/5554-300 01/5554-333
komunalac@komunalac-samobor.hr Ulica 151. samoborske brigade HV 2
Radno vrijeme pon-pet 7 - 15
povratak

Komunalcu dodijeljen certifikat bonitetne izvrsnosti

27
08
Komunalcu dodijeljen certifikat bonitetne izvrsnosti

Drugu godinu za redom, trgovačkom društvu Komunalac d.o.o. dodijeljen je certifikat bonitetne izvrsnosti. Certifikat potvrđuje da je trgovačko društvo Komunalac d.o.o. u skupini poduzeća s najboljom bonitetnom ocjenom u Hrvatskoj te da ispunjava sve kriterije za 2020. godinu i spada u sam vrh bonitetne izvrsnosti.

Certifikat bonitetne izvrsnosti A+ za 2020. godinu dodijelila je tvrtka CompanyWall, a isti je ustaljen na domaćem i inozemnom tržištu kao precizan pokazatelj tržišne stabilnosti i jamstvo podmirenja svih novčanih obveza unutar propisanih vremenskih i zakonskih rokova. Bonitetna ocjena je skup podataka koji obuhvaćaju cjelokupno poslovanje poslovnog subjekta, a utvrđuje se na osnovi posebne metodologije koja obuhvaća financijsku i ekonomsku analizu poslovanja u prethodnoj godini.
 
''Bonitetna kuća CompanyWall bonitetnu ocjenu A+ dodjeljuje tvrtki koja se uspješno uspinje na svom poslovnom putu te je sposobna podmiriti svoje obveze i uspješno izbjeći poslovne rizike. Suradnja s tvrtkom kojoj je dodijeljena ocjena A+ usmjerena je na uspješan poslovan razvoj'', navedeno je, između ostalog, u dopisu tvrtke CompanyWall.