01/5554-300 01/5554-333
komunalac@komunalac-samobor.hr Ulica 151. samoborske brigade HV 2
Radno vrijeme pon-pet 7 - 15
povratak

Komunalcu dodijeljen certifikat bonitetne izvrsnosti

04
03
Komunalcu dodijeljen certifikat bonitetne izvrsnosti

Trgovačkom društvu Komunalac d.o.o. dodijeljen je certifikat bonitetne izvrsnosti za 2019. godinu. Certifikat potvrđuje da je trgovačko društvo Komunalac d.o.o. u skupini poduzeća s najboljom bonitetnom ocjenom u Hrvatskoj (9% poduzeća u Hrvatskoj) te da ispunjava sve kriterije za 2019. godinu i spada u sam vrh bonitetne izvrsnosti.

Certifikat bonitetne izvrsnosti A+ dodijelila je tvrtka CompanyWall, a isti je ustaljen na domaćem i inozemnom tržištu kao precizan pokazatelj tržišne stabilnosti i jamstvo podmirenja svih novčanih obveza unutar propisanih vremenskih i zakonskih rokova. Bonitetna ocjena je skup podataka koji obuhvaćaju cjelokupno poslovanje poslovnog subjekta, a utvrđuje se na osnovi posebne metodologije koja obuhvaća financijsku i ekonomsku analizu poslovanja u prethodnoj godini.
 
''Danas je uobičajena praksa provjeriti poslovanje tvrtki s kojima poslujemo, a bonitetna ocjena, iskazana certifikatom bonitetne izvrsnosti, jasan je i objektivan pokazatelj kvalitetnog poslovanja'', navedeno je, između ostalog, u dopisu tvrtke CompanyWall.