home službe o nama pitanja kontakt  
SLUŽBA AUTOBUSNI KOLODVOR

Autobusni kolodvor u Samoboru nalazi se na adresi Ulica 151. samoborske brigade HV 1. Smješten je uz Ulicu grada Wirgesa, glavnu prometnicu kroz grad Samobor kojom se dolazi iz smjera Zagreba s jedne strane i Bregane, odnosno EU s druge strane. U njegovoj neposrednoj blizini nalaze se Srednjoškolski centar Samobor, Sportska dvorana Samobor, trgovački centi Konzum i Lidl te Dom zdravlja Samobor. Otvoren je 15.07.2011. godine i od tada sve autobusne linije prometuju s novog autobusnog kolodvora.

Uz zgradu kolodvora izgrađeni su i rotor, dvije ulice, park i otvoreno parkiralište. Zgrada autobusnog kolodvora, ukupne površine 6976.01 m², ima prizemlje i podrum.

Podrum površine 4794.24 m² nalazi se ispod zgrade kolodvora te dijela perona i nadstrešnica.

Ispod nadstrešnica koje prekrivaju površinu od 3441.36 m², nalazi se 20 perona, od kojih je na njih 9 omogućen dolazak zglobnih autobusa i autobusa većih duljina.

U ulici Milana Rapljenovića predviđena su i stajališta za taxi vozila. U prizemlju zgrade ukupne površine 2181.77 m² nalaze se čekaonica, sanitarni čvorovi, 6 poslovnih prostora namijenjenih za komercijalne sadržaje, 2 poslova prostora namijenjena za ugostiteljstvo, 5 kancelarija i 2 prostora za postavu kioska namijenjenih za zakup te kancelarije za potrebe autoprijevoznika, dispečera i trgovačkog društva Komunalac d.o.o. Samobor.

Podzemna javna garaža ima 152 mjesta za osobne automobile i 8 mjesta za vozila osoba s invaliditetom te atomsko sklonište osnovne zaštite za 150 osoba.
Pristup invalida iz podzemne garaže u prizemlje omogućen je dizalom. Neposredno uz kolodvor, nalazi se i otvoreno parkiralište.

ZAKUP POSLOVNIH PROSTORA

Putem javnog natječaja za davanje u zakup poslovnih prostora na autobusnom kolodvoru u Samoboru, koji je otvoren do daljnjega, odnosno do odabira najpovoljnijeg ponuditelja po istim uvjetima iz natječaja objavljenog 27.09.2011. godine (natječaj možete pogledati ovdje), dajemo u zakup sljedeće poslovne prostore: poslovni prostor A6 i A7.

Svaki poslovni prostor opremljen je samostalnim klimatizacijskim uređajem za grijanje i hlađenje, sanitarnim čvorom i skladišnim prostorom. U prostore se ulazi iz središnjeg dijela objekta po uzoru na moderne trgovačke centre, uz mogućnost ulaza u poslovne prostore i s perona.

Iskoristite priliku i postanite jedan od zakupaca poslovnih prostora na autobusnom kolodvoru u Samoboru, najfrekventnijem mjestu u gradu. Uvid u lokaciju poslovnih prostora, kao i sve druge informacije, zainteresirani ponuditelji mogu zatražiti od osoba za kontakt radnim danom od 7 do 15 sati.

Osobe za kontakt su:
Darko Kiseljak, 091/3838-579
 i
Nikola Tkalec 091/2838-562

 
copyright © Komunalac Samobor d.o.o. naslovna   komunalne službe   o nama   pitanja   kontakt Studio Imago