home službe o nama pitanja kontakt  
arhiva novosti
arhiva javne nabave
2016
2017

Obavijest

Zavrtimo otpad na samoborskoj tržnici

Akcija odvojenog prikupljanja otpada se nastavlja.

Nakon podjele posuda i vreća za odvojeno prikupljanje otpada svim javnim, odgojno- obrazovnim, vjerskim, socijalnim i zdravstvenim ustanovama na području grada Samobora, u akciju odvojenog prikupljanja otpada uključena je i samoborska tržnica.

Tako je prošlog tjedna t.d. Komunalac d.o.o., Samobor na pripremljenu betoniranu površinu u sklopu samoborske tržnice postavilo boks s vrtuljkom za odvojeno prikupljanje otpada na korištenje svim zakupcima prodajnih prostora. Putem boksa s vrtuljkom zakupci će odvojeno prikupljati plastiku, staklo, metal i biootpad te miješani komunalni otpad, dok će papir odlagati u press kontejner, po već ustaljenom principu.

25.05.2017.

Obavijest

Župa svete Anastazije promovira Zavrtimo otpad

Akciju odvojenog prikupljanja otpada pod nazivom Zavrtimo otpad, koju je trgovačko društvo Komunalac d.o.o., Samobor pokrenulo još u ljeto 2016. godine, promovirat će i nogometaši Župe svete Anastazije.

U prostorijama Komunalca je u četvrtak 25. svibnja direktor Ivica Karoglan predstavniku nogometaša Župe svete Anastazije vlč. Josipu Čuligu uručio dresove sa vizualnim identitetom akcije.

25.05.2017.

Obavijest

Privremena regulacija prometa - Noćna utrka grada Samobora

56. Noćna utrka grada Samobora koja se održava u centru grada, 26. svibnja, okupit će preko 500 sudionika i gotovo 200 učenika samoborskih škola.

Zbog sigurnosti sudionika, na snazi će biti posebna regulacija prometa kako slijedi:

promet će biti zatvoren u vremenu od 17:00 do 22:00 sati na Trgu kralja Tomislava, na dijelu Perkovčeve ulice od raskrižja s Ivanščakovom i Zagrebačkom ulicom do Trga kralja Tomislava; na dijelu Ulice svete Ane od ulice Franza Listza do Trga kralja Tomislava; na dijelu Langove ulice; u Odvojku Ulice Vladimira Nazora; u Ulici Vladimira Nazora, na sjevernom kolničkom traku Perkovčeve ulice, od raskrižja s Ulicom Grič do Dalmatinske ulice; u Dalmatinskoj ulici, na istočnom kolničkom traku od Perkovčeve do Ličke ulice; u Vukovarskoj ulici; Ivanščakovij; Mlinskoj; Ulici Hrvatske bratske zajednice i Zagrebačkoj ulici od Ulice grada Wirgesa do Perkovčeve ulice.

Dječja utrka starta u 18:00 sati, utrka na 5 kilometara u 19:00 sati, dok u 20:00 sati starta utrka na 10 kilometara. Start i cij svih utrka je na Trgu kralja Tomislava.

I na drugim prometnicama u gradskom centru doći će do kraćih zastoja, uz privremeno zaustavljanje prometa. Ovim putem molimo građane za strpljenje i razumijevanje te pridržavanje uputa privremene regulacije prometa.

Nastojat će se osigurati što brže otvaranje prometa i što kraće čekanje na pojedinim lokacijama.

24.05.2017.

Obavijest

Nabavljena dva vozila

Trgovačko društvo Komunalac d.o.o., Samobor nabavilo je dva rabljena vozila za potrebe Službe održavanja javnih površina i Službe održavanja nerazvrstanih cesta.

Riječ je o lakim teretnim vozilima s otvorenim sandukom iz 2010. godine, proizvođača Volkswagen, tip Transporter Doka, a koristit će se za prijevoz radnika i alata na gradilišta te ophodnju cesta. Vozila su nabavljena sukladno Planu nabave trgovačkog društva Komunalac d.o.o., Samobor, usvojenom od strane Nadzornog odbora i Skupštine društva.

22.05.2017.

Obavijest

Privremena regulacija prometa - Cvjetni korzo

U nedjelju 14. svibnja održava se Cvjetni korzo u organizaciji Folklornog ansabla Mladost. Zbog sudjelovanja preko 800 djce iz samoborskih škola i vrtića, na snazi će biti privremena regulacija prometa. Sukladno regulaciji, promet će biti zatvoren za sva vozila od 11:00 do 13:00 sati na Trgu kralja Tomislava, u Pekrovčevoj ulici od raskrižja s Langovom do Trga kralja Tomislava te u Ulici svete Ane od F. Liszta do Trga kralja Tomislava.

Unaprijed molimo građane za strpljenje i razumijevanje te pridržavanje uputa privremene regulacije prometa.

12.05.2017.

Obavijest

Nove slavine za vodu na Gradskom groblju Otruševec

U sklopu uređenja i proširenja Gradskog groblja Otruševec, izvedeni su radovi na izgradnji internog vodovoda i ugradnji javnih slavina na tri nove lokacije. Tako su novopostavljene slavine za vodu u srijedu 10. svibnja 2017. godine puštene u funkciju na korištenje posjetiteljima groblja.

 

Vaš Komunalac d.o.o., Samobor

12.05.2017.

Obavijest

Asfaltirana Ulica Eugena Kvaternika

U srijedu 10.05.2017. godine dovršeni su radovi u Ulici Eugena Kvaternika. Asfaltirana je prometnica u dužini od 380 metara, a radove je izvelo t.d. Komunalac d.o.o., Samobor sa podizvođačem t.d. Hvar d.o.o.

Vaš Komunalac d.o.o., Samobor

11.05.2017.

Obavijest

Dovršeni radovi u Perkovčevoj ulici

Dovršeni su radovi na sanaciji kocke na križanju Perkovčeve i Zagrebačke ulici te privremena regulacija prometa više nije na snazi. Zahvaljujemo građanima na strpljenju i razumijevanju tijekom izvođenja radova.

Vaš Komunalac d.o.o., Samobor

11.05.2017.

Obavijest

Komunalac stekao certifikat ISO 9001:2015

Od 29. travnja 2017. godine trgovačko društvo Komunalac d.o.o., Samobor nositelj je međunarodnog certifikata ISO 9001:2015.

U utorak 09. svibnja u prostorijama Komunalca predstavnici kuće ovlaštene za certificiranje DQS, direktor Darko Hibler i izvršna direktorica Katarina Dulibić uručili su certifikat ISO 9001:2015 direktoru Komunalca Ivici Karoglanu i predstavnici Društva za kvalitetu Lani Novosel.

ISO 9001 je potvrda da je Komunalac uspostavio i primjenjuje sustav upravljanja kvalitetom poslovanja. Certifikat vrijedi tri godine uz redovni nadzor i kontrolu ovlaštenih certifikatora.

10.05.2017.

Obavijest

Servis sustava podzemnih kontejnera

Obavještavamo građane da je u tijeku redovan servis sustava podzemnih kntejnera na Tržnici u Samoboru. Servis će trajati tri dana.

10.05.2017.

Obavijest

RK Rudar u akciji Zavrtimo otpad

T.d. Komunalac d.o.o., Samobor nastavlja s promocijom akcije Zavrtimo otpad. Tako su i za rukometaše Rukometnog kluba ''Rudar'' osigurani dresovi s natpisom i vizualnim identitetom akcije.

Garniture dresova su u srijedu 03.05.2017. godine u prostorijama Komunalca predstavnici kluba RK Rudar Vesni Grgečić uručili direktor Komunalca Ivica Karoglan i zamjenik gradonačelnika Željko Stanec.

04.05.2017.

Obavijest

Djeca iz DV Osmijeh u posjetu reciklažnom dvorištu

Djeca iz DV Osmijeh iz Hrastine u pratnji svojih odgajateljica posjetila su danas reciklažno dvorište.

Prilikom posjeta djeca su dobila informacije kako funkcionira reciklažno dvorište, gdje se odlažu pojedine vrste otpada i što se dalje s otpadom radi. Uz pratnju radnika trgovačkog društva Komunalac d.o.o., Samobor, djeca su razgledala čitavo reciklažno dvorište te sve vrste otpada razvrstane u posebne spremnike i kontejnere.

 

Pohvaljujemo Dječji vrtić Osmijeh za trud kojeg ulažu u edukaciju i poticanje djece na odvojeno prikupljanje otpada.

26.04.2017.

Obavijest

Prikupljanje krupnog (glomaznog) komunalnog otpada u 2017. godini

Poštovani korisnici,

prikupljanje krupnog (glomaznog) otpada na području Grada Samobora obavljat će se u razdoblju od 03.04.2017. godine do 12.09.2017. godine prema Planu prikupljanja krupnog (glomaznog) komunalnog otpada za 2017. godinu, kojeg možete pogledati u privitku.

 

  641_Plan_prikupljanja_glomaznog_komunaln...
224 KB
21.03.2017.

Obavijest

Donacije i sponzorstva u 2016. godini

Objavljujemo popis donacija i sponzorstava u 2016. godini:

1. Lovno-uzgojni bazen Žumberak-Gorjanci - 1.000,00 kn

2. Umjetnička organizacija ''Singrlice'' - 1.600,00 kn

3. Udruga ''U Duhu S Kristom'' - 1.500,00 kn

4. Udruga za zbrinjavanje djece bez odgovarajuće roditeljske skrbi izvan vlastite obitelji ''Nova budućnost'' - 2.000,00 kn

Vaš Komunalac d.o.o., Samobor

18.01.2017.
 
copyright © Komunalac Samobor d.o.o. naslovna   komunalne službe   o nama   pitanja   kontakt Studio Imago
In keeping with the world’s current state of national pride thanks to the World Cup, Nike releases a special USA pack of basketball shoes from three of the main players in the game. Kobe Bryant’s Kobe IX EM, Kevin Durant’s KD VII, and LeBron James’s Nike Max LeBron XI Low sneakers all receive the Stars and Stripes treatment,NIKE KOBE 11 ELITE LOW suitably adorned in variations of red,ADIDAS ALPHABOUNCE white and blue. The resulting colorways make for some classic combinations that will do anyone proud.AIR JORDAN 11 RETRO SCHUHE Pick them up in-store at Sneaker Politics.JORDAN CP3 IX MENThought you’NIKE AIR MAX 2017d seen every possible variety of Star Wars merchandise?NIKE PRESTO FLIEGE Think again, as the movie franchise-cum-pop culture phenomenon has teamed up with Campbell’s Soup for a set of canned goods bearing artwork from the blockbuster series.NIKE AIR FORCE 1 MID 07 Campbell’s – who collaborated with Supreme back in 2012, lest we forget – will release a variety of soups and spaghetti shapes paying homage to the iconic sci-fi flicks, including some not-so-appetizing “AIR JORDAN XXXI MENpasta with chicken in chicken broth” and “pasta in tomato and cheese sauce.”NIKE AIR MAX 2016 To get you hyped for the soon-to-be-resurrected series, check out the official trailer for Star Wars: The Force Awakens. Source: Fast Co .MBT FLAME SCHUHE