home službe o nama pitanja kontakt  
arhiva novosti
arhiva javne nabave
2016
2017

Čestitka

Međunarodni praznik rada

SVIM RADNICIMA, GRAĐANIMA GRADA SAMOBORA I POSLOVNIM SURADNICIMA ČESTITAMO MEĐUNARODNI PRAZNIK RADA.

Vaš Komunalac d.o.o., Samobor

30.04.2017.

Obavijest

Zamjenski termin odvoza zbog praznika

Poštovani korisnici,

u ponedjeljak 01.05.2017. godine nećemo odvoziti komunalni otpad. Zamjenski termin odvoza je u subotu 29.04.2017. godine.

Vaš Komunalac d.o.o., Samobor

27.04.2017.

Obavijest

Djeca iz DV Osmijeh u posjetu reciklažnom dvorištu

Djeca iz DV Osmijeh iz Hrastine u pratnji svojih odgajateljica posjetila su danas reciklažno dvorište.

Prilikom posjeta djeca su dobila informacije kako funkcionira reciklažno dvorište, gdje se odlažu pojedine vrste otpada i što se dalje s otpadom radi. Uz pratnju radnika trgovačkog društva Komunalac d.o.o., Samobor, djeca su razgledala čitavo reciklažno dvorište te sve vrste otpada razvrstane u posebne spremnike i kontejnere.

 

Pohvaljujemo Dječji vrtić Osmijeh za trud kojeg ulažu u edukaciju i poticanje djece na odvojeno prikupljanje otpada.

26.04.2017.

Obavijest

Privremena regulacija prometa u Perkovčevoj ulici

Zbog izvođenja radova na sanaciji kocke u Perkovčevoj ulici, od petka 21.04.2017. godine u 7:00 sati će na snazi biti privremena regulacija prometa.

Za sav promet zatvoren će biti dio Perkovčeve ulice od križanja s Adžijinom ulicom i Ulicom Grič do križanja sa Zagrebačkom ulicom. Radove izvodi Komunalac d.o.o., Samobor s podizvođačima, a planirani završetak radova je 28.04.2017. godine.

Molimo građane za strpljenje i razumijevanje za vrijeme izvođenja radova.

20.04.2017.

Obavijest

Asfaltirana Ulica Osišće u Otoku

Dovršeni su radovi na asfaltiranju Ulice Osišće u Otoku. Asfaltirano je ukupno 180 m prometnice, a radove je izvelo trgovačko društvo Komunalac. U sklopu radova uređene su i bankine.

20.04.2017.

Obavijest

Uključimo se u zelenu čistku!

Već petu godinu za redom Grad Samobor uključuje se u najveću ekološku kampanju u Hrvatskoj Zelena čistka - jedan dan za čisti okoliš.

Akcija se održava u subotu 22. travnja, a čistit će se Vugrinščak i Anindol. U akciji sudjeluju Grad Samobor, Javna ustanova Zeleni prsten, u dogovoru s Hrvatskim šumama te t.d. Komunalac d.o.o., Samobor, Turističkom zajednicom grada Samobora, kao i Udruga Oživljena povijest Samobor i DVD Samobor, koji istovremeno pripremaju proslavu Jurjeva.

Okupljanje počinje u 8:40 sati na Vugrinščaku, a u 9:00 sati obići će se staze premam Anin - perivoju gdje će se prikupljati otpad.

Po povratku na Vugrinščak oko 11:00 sati, Javna udruga Zeleni prsten osigurat će okrijepu za sve sudionike i volontere, kao i rukavice i vreće za smeće, potrebne za akciju čišćenja.

Zelena čistka je zajednička jednodnevna akcija čišćenja divljih odlagališta otpada koja se već šestu godinu za redom održava u Hrvatskoj. Svi lokalni napori povezani su za čišće i zelenije sutra, a buđenje svijesti o stvaranju i važnosti odgovornog gospodarenja otpadom s ciljem očuvanja okoliša, prirode i planete Zemlje, koja je naše zajedničko dobro, prvi je korak na tom putu.

Stoga ćemo 22. travnja udružiti naporekako bi pokazali koliko nam je važan okoliš i priroda te što sve možemo učiniti u samo jednom danu.

Pridružite nam se i osjetite zajedništo i pozitivnu energiju koja će nam, promjenom našeg odnosa prema okolišu i prirodi te zbrinjavanju otpada, omogućiti bolje sutra.

Daljnje informacije pratite na www.samobor.hr i www.zelena-cistka.org.

Zelena čistka dio je globalnog pokreta Let's do it! i godišnjih akcija World Cleanup (Očistimo svijet), koja okuplja aktivne građane i organizacije u najvećem volonterskom projektu u povijesti čovječanstva.

19.04.2017.

Čestitka

Sretan Uskrs!

KORISNICIMA NAŠIH USLUGA, POSLOVNIM SURADNICIMA I SVIM GRAĐANIMA GRADA SAMOBORA ŽELIMO SRETAN USKRS!

15.04.2017.

Obavijest

Most uz Gradnu zasjao u novom ruhu

Grad Samobor i t.d. Komunalac d.o.o., Samobor obnavljaju mostove kada zbog dotrajalosti počnu predstavljati opasnost za prolaznike. Tako je i s mostom na Gradni kod Samoborskog muzeja.

Trgovačko društvo Komunalac zajedno s podizvođačima izvelo je radove na obnovi mosta koji je ostao u istim gabaritima, ali je u potpunosti obnovljen.

Novo ruho mosta krast će šetnicu kod Samoborskog muzeja, omiljeno okupljalište Samoboraca i svih posjetitelja.

Nakon blagdana predstoje i radovi na obnovi prilaznih stepenica mostu.

14.04.2017.

Obavijest

Obnova horizontalne signalizacije

Trgovačko društvo Komunalac d.o.o., Samobor će u utorak 18.04.2017. godine započeti s radovima na obnovi horizontalne prometne signalizacije na području Grada Samobora.

 

Molimo vozače za strpljenje i razumijevanje tijekom izvođenja radova.

14.04.2017.

Obavijest

Javnim ustanovama posude za odvojeno prikupljanje otpada

U utorak 11.04.2017. godine t.d. Komunalac d.o.o., Samobor započelo je podjelu posuda za odvojeno prikupljanje otpada svim javnim, odgojno-obrazovnim, vjerskim, socijalnim i zdravstvenim ustanovama na području Grada Samobora.

Riječ je o posudama u boji za odvojeno prikupljanje korisnog otpada. Tako će navedene ustanove besplatno dobiti posude ili PVC vreće za svaku vrstu otpada (plava za papir, žuta za plastiku, zelena za staklo i siva za metal), a volumen posuda prilagođen je potrebama korisnika.

Posude za odvojeno prikupljanje otpada do sada su već dobile sve osnovne škole, dječji vrtići, Dom zdravlja, Centar za odgoj i obrazovanje Lug i Pučko otvoreno učilište Samobor.

Po završetku podjele posuda, u planu je odvojeno prikupljanje otpada proširiti i na sve pravne osobe u Gradu Samoboru.

13.04.2017.

1-10 / 615

 
copyright © Komunalac Samobor d.o.o. naslovna   komunalne službe   o nama   pitanja   kontakt Studio Imago
In keeping with the world’s current state of national pride thanks to the World Cup, Nike releases a special USA pack of basketball shoes from three of the main players in the game. Kobe Bryant’s Kobe IX EM, Kevin Durant’s KD VII, and LeBron James’s Nike Max LeBron XI Low sneakers all receive the Stars and Stripes treatment,NIKE KOBE 11 ELITE LOW suitably adorned in variations of red,ADIDAS ALPHABOUNCE white and blue. The resulting colorways make for some classic combinations that will do anyone proud.AIR JORDAN 11 RETRO SCHUHE Pick them up in-store at Sneaker Politics.JORDAN CP3 IX MENThought you’NIKE AIR MAX 2017d seen every possible variety of Star Wars merchandise?NIKE PRESTO FLIEGE Think again, as the movie franchise-cum-pop culture phenomenon has teamed up with Campbell’s Soup for a set of canned goods bearing artwork from the blockbuster series.NIKE AIR FORCE 1 MID 07 Campbell’s – who collaborated with Supreme back in 2012, lest we forget – will release a variety of soups and spaghetti shapes paying homage to the iconic sci-fi flicks, including some not-so-appetizing “AIR JORDAN XXXI MENpasta with chicken in chicken broth” and “pasta in tomato and cheese sauce.”NIKE AIR MAX 2016 To get you hyped for the soon-to-be-resurrected series, check out the official trailer for Star Wars: The Force Awakens. Source: Fast Co .MBT FLAME SCHUHE